top of page

OVER MIJ

HALLO!

Fijn dat je even de tijd neemt om op mijn website te kijken!
Wat de reden ook is dat je op deze website rondkijkt, het is waarschijnlijk leuk te weten welke persoon er achter schuil gaat:

Ik ben Rob Verboom, wijnproever, wijnliefhebber, misschien zelfs wijnkenner (maar wie kent nu alle wijnen?). In ieder geval: Wijn-enthousiasteling!

Natuurlijk drink ik al jaren wijn, en denk ik na over waarom ik een bepaalde wijn lekker vind, of juist niet te drinken. Her en der in mijn huis liggen boekjes, viltjes, papiertjes, net bijgehouden mappen met aantekeningen en afgeweekte etiketten. Er is een tijd geweest dat ik boeken over wijn verslond en op internet alles opzocht wat maar met de internationale driekleur (Rood, Wit, Rosé) te maken had.

Inmiddels zit er zo veel informatie in het hoofd (en de mappen), dat ik over de meeste aspecten van wijn wel iets kan vertellen wat ook voor andere mensen leuk is om te horen, en bovendien ook toepasbaar is.

En dat is ook mijn doel: iets vertellen over wijn wat niet te hoogdravend is, niet te theoretisch, maar begrijpelijk en toepasbaar.

Ik kijk er naar uit mijn passie en kennis met je te delen!

Fotos-in-huis-002.jpg
bottom of page